Niemand is van Iemand

 

Zondagmiddag 15 november presenteer ik ‘Niemand is van Iemand’, een nieuwe schijf vol – uiteraard – nieuwe liedjes.

De cd bevat o.a. een aantal nummers die de weerslag vormen van een periode waarin de wereld opnieuw zijn vele gezichten toonde. Van grimmig en barbaars tot liefdevol en troostrijk en alle schakeringen daar tussen. Niemand is van Iemand zou een vanzelfsprekendheid moeten zijn, maar de rauwe realiteit lijkt helaas te vaak compleet tegenovergesteld.

Dat laat ook mij niet onberoerd. Op mijn eigen wijze verwoord en verklank ik die gevoelens. Niet dat het kommer en kwel troef is, verre van, maar weemoed en verlangen met hier en daar een bittere ondertoon is zeker een rode draad. De lichtheid van jong zijn, kinderlijke onbevangenheid, het hunkeren naar liefde en bang zijn voor afscheid of verlies. Het is vast de tijd van het jaar en wie weet ook de levensfase waarin ik me nu bevind.

 

stania state

Tussen 15.00 en 17.00 uur ben je meer dan welkom op het prachtige landgoed Stania State in Oenkerk. Met behulp van een aantal vertrouwde muzikale gasten passeren dan en daar alle liedjes de revue.

Toegang is natuurlijk gratis. Vanaf 17.30 staat er voor een schappelijk prijsje een puike maaltijd op tafel (ook vegetarisch).

Reserveren voor de maaltijd (15 euro) kan en moet: info@staniastate.nl